Bobu bob

Nema iskrenije ljubavi nego što je ljubav prema jelu. Otkriće novoga jela usrećuje čovječanstvo mnogo više no otkriće nove zvijezde… Od artičoka do žita upoznajte filozofiju hrane u duhovitoj zbirci eseja o namirnicama, jelima i kulinarstvu.

jezik izvornika: hrvatski
broj stranica: 230
datum izdanja: studeni 2006.

Nema iskrenije ljubavi nego što je ljubav prema jelu. Otkriće novoga jela usrećuje čovječanstvo mnogo više no otkriće nove zvijezde… Od artičoka do žita upoznajte filozofiju hrane u duhovitoj zbirci eseja o namirnicama, jelima i kulinarstvu.

Nema iskrenije ljubavi nego što je ljubav prema jelu.
G. B. Shaw

Dio je tajne uspjeha u životu jesti što želiš i pustiti hranu da se unutra sama dogovori.
Mark Twain

Otkriće novoga jela usrećuje čovječanstvo mnogo više no otkriće nove zvijezde.
Jean-Anthelme Brillat-Savarin

Čitati bez razmišljanja isto je što i jesti bez probavljanja.
Francis Bacon

Ne pitaj što možeš učiniti za svoju zemlju. Pitaj što je za ručak.
Orson Welles

Ne može se dobro misliti, dobro voljeti ni dobro spavati, ako se nije dobro večeralo.
Virginia Woolf

Osnovno pomagalo za dobro pisanje o hrani jest dobar apetit.
A. J. Liebling

jezik izvornika: hrvatski
broj stranica: 230
vrsta uveza: Meki uvez
datum izdanja: studeni 2006.
visina: 195.00 mm

Živko Skračić

Živko Skračić rođen je 1965.godine u Splitu. Diplomirao je na Agronomskom fakultetu u Zagrabu. Radi kao profesor u srednjoj strukovnoj školi u Kaštelima. Predavač je i na Odjelu za stručne studije Sveučilišta u Splitu. Dugogodišnji je suradnik Slobodne Dalmacije u kojoj je pisao nekoliko ciklusa kolumni iz fenomena enogastronomije. Kolumne pod egidom Bobu bob objavljivane su u spomenutom listu od siječnja 2005. do ožujka 2006.
Više...

Na zalihi

Naši sprovodi

2,66

Slične knjige